Kwaliteit

Rainbow orchids Rainbow orchids is de nieuwe exclusieve 2 tak lijn van Orchideecadeau. Rainbow staat voor kleurrijk, en daarom bestaan er vele verschillende soorten.


Vers Garantie

Bij orchideecadeau.nl geven wij u op iedere online gekochte orchidee een versgarantie. Al onze orchideeën worden direct vanuit de kweker bij u thuis bezorgd. Een orchidee die u koopt bij bijvoorbeeld een bloemist of supermarkt kan al anderhalf tot drie weken oud zijn, omdat het distributieproces via veilingen en tussenhandelaren verloopt.

Fair Flowers Fair Plants

Als consument kiest u bewust voor eerlijke producten. Dit vinden we niet alleen belangrijk voor ons voedsel. Ook van bloemen en planten die we kopen, willen we weten of de producten op een verantwoorde manier geteeld zijn. Fair Flowers Fair Plants is hét consumentenlabel dat u deze garantie geeft.

24 uur levering

Bij orchideecadeau.nl bieden wij u de beste bezorgservice. Besteld u op werkdagen vóór 12:00 uur, dan heeft u uw orchidee de volgende dag in huis. 

Bezorg kosten

Bij OrchideeCadeau.nl kunnen wij uw favoriete plant al voor €3,95 bij u thuis laten bezorgen. Bij verzending van drie of meer Orchideeën tegelijk bedragen de verzendkosten €6,95.

Packs® & Flowers
Sindskort werkt OrchideeCadeau samen met Packs® & Flowers. Packs is gespecialiseerd in het vervoeren en bezorgen van planten, bloemen en bloemstukken. De planten en bloemen die door Packs bezorgd worden zijn allemaal zorgvuldig met de hand gesorteerd zodat de kans op het beschadigen van de plant minimaal blijft.
Waarom Packs & Flowers?
  • Gekwalificeerd personeel
  • Kwaliteit
  • Handmatige sortering