Algemene voorwaarden

Algemeen

Wanneer u bij orchideecadeau.nl een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van orchideecadeau.nl. orchideecadeau.nl heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden periodiek te wijzigen.

Wij verzoeken u eventuele onjuistheden van door orchideecadeau.nl aan u vermelde gegevens direct aan orchideecadeau.nl te melden, evenals wijzigingen en/of onjuistheden van door u aan orchideecadeau.nl verstrekte gegevens.

Alle bij de planten vermelde prijzen zijn inclusief 6% BTW, alle overige artikelen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen worden in euro’s aangegeven.

Levering

Nadat uw betaling door orchideecadeau.nl is ontvangen, worden de door u bestelde goederen geleverd. Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan bericht en houdt orchideecadeau.nl uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u hierover van orchideecadeau.nl bericht en komt uw bestelling te vervallen. In sommige gevallen wordt in overleg met de koper, een vervangend artikel aangeboden. Alle gemelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u orchideecadeau.nl hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Annuleren, retourneren, ruilen

Nadat u een bestelling hebt geplaatst, kunt u deze tot uiterlijk 7 dagen na de bestelling annuleren, mits deze nog niet is verzonden. Wanneer de bestelling is verzonden, kunt u deze binnen 7 dagen na de bestelling retourneren, de verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

Wanneer u een artikel wilt ruilen, dan kan dit tot 10 dagen nadat het artikel is verzonden. U dient het te vervangen artikel eerst aan orchideecadeau.nl te retourneren, daarna krijgt u het vervangende artikel toegestuurd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

orchideecadeau.nl hanteert bij het selecteren van de door u bestelde producten hoge kwaliteitsnormen. Dit geldt ook voor de wijze van verpakking en verzending. Mocht u onverhoopts toch een beschadigd of incompleet artikel ontvangen, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst d.m.v. een email aan info@orchideecadeau.nl te melden. orchideecadeau.nl zal dan na overleg eventueel een vervangend artikel nasturen. De verzendkosten voor het retourneren van het te vervangen artikel zijn voor rekening van de koper.

Bijdrage verzendkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren en bezorgen van uw bestelling, betaalt u een bijdrage. De op de website genoemde bedragen zijn richtlijnen. De afmetingen en/of het gewicht van het bestelde product kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke verzendkosten in een andere tariefgroep vallen. U betaalt echter nooit meer of minder dan de bijdrage die op de website wordt vermeld.